ÁKÓ, VSM, KK

A közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának általános szabályairól szóló 179/2011. (IX. 2.) Korm. rendelet rendelkezései a képzőszervek számára az alábbi mutatószámok negyedévenkénti közzétételét írják elő:

Vizsga Sikerességi Mutató (VSM): meghatározott negyedévben a képző szervek által lejelentett és megvalósult vizsgaesemények sikerességét jellemző, a közlekedési hatóság által meghatározottak szerint számított mutatószám, amely azt mutatja, hogy az adott negyedévben a vizsgára lejelentett tanulók közül hány % tett sikeres vizsgát. Amennyiben a negyedév során a vizsgázók száma a 10-et nem érte el, a táblázatban “-” kerül feltüntetésre.

Átlagos Képzési Óraszám (ÁKÓ): adott negyedévre, tanfolyamtípusra és képzési részre (elmélet, gyakorlat) és képző szervre vonatkozó, a közlekedési hatóság által meghatározottak szerint számított mutatószám, amely az adott negyedévben a kötelező legkisebb óraszám és a sikeres forgalmi vizsgákhoz szükséges óraszám arányát mutatja. Amennyiben a negyedév során a vizsgázók száma a 10-et nem érte el, a táblázatban “-” kerül feltüntetésre.

Képzési Költség (KK): az adott negyedévben a sikeres forgalmi vizsgát tett tanulók által befizetett átlagos képzési díj.

IKON Autósiskola mutatószámok 2014.

IKON Autósiskola mutatószámok 2015.

IKON Autósiskola mutatószámok 2016.

IKON Autósiskola mutatószámok 2017.

IKON Autósiskola mutatószámok 2018.

IKON Autósiskola mutatószámok 2019.

IKON Autósiskola mutatószámok 2020.

IKON Autósiskola mutatószámok 2021.

Be the first to comment

Leave a Reply